Aanmelden bijeenkomst programma wervengebied

Aanmeldformulier bijeenkomst programma wervengebied

Vragen met een * zijn verplicht.

Uw inschrijving

Met dit formulier meldt u zich aan voor de bijeenkomst programma werkgebied op 15 juli.

Ik geef mij op voor de bijeenkomst op 15 juli*
Aantal personen. Wij vragen u alleen te komen of bij uitzondering met 2 personen te komen (als u niet in staat bent zelfstandig naar de bijeenkomst te komen vanwege gezondheidsklachten)*
Ik ben
Ik denk graag met de gemeente mee en wil dit op de volgende manier doen*
Plaats pand waar u in woont/eigenaar van bent*

Verklaring privacy

  • Als u zich inschrijft voor deelname aan de bewonersbijeenkomst geeft u automatisch toestemming voor het verwerken van uw gegevens in ons bestand. Deze gegevens verwijderen we aan het einde van de bewonersbijeenkomst uit ons bestand.
  • Hebt u aangegeven plaats te willen nemen in een werkgroep? Dan geeft u automatisch toestemming voor het verwerken van uw gegevens in ons bestand. Deze gegevens verwijderen we na afronding van het project. Dit kan ook eerder als u dit bij ons aangeeft via het mailadres werven@utrecht.nl.
  • De informatie die u invult in dit formulier wordt bewaard door de gemeente Utrecht. Alleen medewerkers van de gemeente Utrecht die betrokken zijn bij het project hebben toegang tot deze informatie. Deze gegevens worden gebruikt om met u in contact te komen en om u op de hoogte te houden van het project. Na afloop van het project worden de gegevens vernietigd.

Bijeenkomsten tijdens corona

Vanwege de geldende coronamaatregelen zullen wij u bij binnenkomst vragen naar uw gezondheidssituatie en die van huisgenoten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM.

Bij klachten verzoeken wij u niet te komen en zich af te melden via werven@utrecht.nl. Wij kunnen u dan alsnog de video-opname toesturen.

Vanwege de geldende coronarichtlijnen verzoeken wij u zoveel mogelijk alleen naar de bijeenkomst te komen. Uitgezonderd de mensen die vanwege gezondheidsklachten niet in staat zijn alleen naar de bewonersbijeenkomst te komen. Ook vragen wij u 1,5 meter afstand tot anderen te bewaren.

Ik heb bovenstaande informatie over mijn privacy en de coronamaatregelen gelezen*