Aanmeldformulier informatieavond plannen bestemmingsplan Cartesiusdriehoek fase 2 tot en met 6

Vragen met een * zijn verplicht.

Uw aanmelding

Meld u aan voor de inloopavond plannen Cartesiusdriehoek fase 2 - 6 op maandag 7 september.

Voorkeurstijd

U kunt op verschillende tijdstippen aankomen. Per half uur kunnen er 15 mensen het terrein opkomen. Dit komt door de coronamaatregelen.

Geef hieronder aan welke aankomsttijd u het liefst hebt. Wij laten u per e-mail weten of er nog ruimte is op dat tijdstip. Als de tijd van uw voorkeur vol is, doen we een voorstel voor een andere tijd.

U kunt alleen aankomen op het tijdstip waarvoor u een bevestiging hebt ontvangen. Hebt u zich met meer mensen uit 1 gezin opgegeven? Dan komt u allemaal tegelijk. Daarna kunt u zolang blijven als u wilt.

Coronamaatregelen bij de bijeenkomst

Wij vragen u bij binnenkomst naar uw gezondheidssituatie en die van uw huisgenoten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM. Bij klachten verzoeken wij u niet te komen. Vergeet u dan niet om uzelf af te melden via cartesiusdriehoek@utrecht.nl?

Privacy

Wij gebruiken uw gegevens om contact met u op te nemen over uw voorkeurstijd voor de bijeenkomst. We gebruiken uw gegevens ook om bij binnenkomst op de informatieavond te controleren of u voor het tijdstip een bevestiging hebt ontvangen. We verwijderen uw gegevens na afloop van de bijeenkomst. Uw gegevens worden na afloop van de bijeenkomst vernietigd.
Ik heb de coronamaatregelen en privacyverklaring gelezen*