Bestuur en organisatie HalloWerk: online platform en hulp

Werkzoekenden met een bijstandsuitkering en werkgevers vinden elkaar makkelijker en sneller (online) in HalloWerk. Dit doen zij met zelfservice en hulp als dat nodig is. Zo vinden werkzoekenden sneller werk en worden vacatures sneller vervuld.

Online zelfservice bij werk vinden

Door corona is het aantal inwoners met een bijstandsuitkering groter. Werkzoekenden die digitaal vaardig zijn en die klaar zijn om (weer) aan het werk te gaan en veel kansen op werk hebben, nodigen wij uit voor online zelfservice in HalloWerk. Daarnaast krijgen zij, als dat nodig is, hulp van de gemeente.

Hebt u een bijstandsuitkering en wilt u meer weten over HalloWerk? Kijk dan op Online werk vinden met HalloWerk.

Start in Utrecht: werkgevers van harte welkom!

Na het succes in Den Haag en Rotterdam zijn we ook in Utrecht gestart met een pilot HalloWerk. De eerste werkzoekenden hebben hun profielpagina’s al aangemaakt. Vanaf begin 2021 kunnen werkgevers in de regio Utrecht ook kennis maken met HalloWerk.

Werkgevers die meedoen krijgen direct toegang tot kandidaten in HalloWerk. Op het platform bekijken werkgevers gemakkelijk de motivatie en ervaring van de kandidaten. De werkgevers kunnen deze kandidaten zelf benaderen of met hulp van het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden. Ook HalloWerk werkgever worden? Neem contact op via hallowerkgever@utrecht.nl.

Hulp en contact Werk en inkomen

Telefoon

030 – 286 52 11

Bereikbaar maandag tot en met vrijdag
9.00 - 17.00 uur

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht
 

Alle contactinformatie