bomen en lucht

Breng de zaterdag voor het grootste deel door in het Zuid-Limburgse (Eijsden, Hoensbroek en Heerlen) in verband met een uitvaartplechtigheid in de familie van mijn vriendin Simone. Woon in de loop van de zaterdagavond op uitnodiging van het Rotterdamse gemeentebestuur het North Sea Jazz festival in de Ahoy bij. Begroet een aantal van de collega's uit de vier grote vier steden. Geniet vervolgens van de optredens van Sabrina Starke (in zaal Darling), Cécile McLorin Salvant & Aaron Diehl trio (in Hudson), Ibrahim Maalouf (in Maas) en tenslotte in zaal Nile van het optreden van Earth, Wind & Fire. Het laatstgenoemde concert staat voor mij bol van het jeugdsentiment.

band op podiumband op podium

'... Every man has a place

In his heart there's a space

And the world can't erase his fantasies

Take a ride in the sky

On our ship, fantasize

All your dreams will come true right away ...

And we will live together

Until the twelfth of never

Our voices will ring forever, as one ...'.

Heb zondag een rustige dag. Paar zakelijke telefoontjes en met life time friend Cees. Gaan 's middags langs bij mijn ouders in Edam (mijn moeder werd afgelopen donderdag 83). Zien ondertussen het etappesucces van Tom Dumoulin in de Tour de France, de estaffettewinst (4x100 meter) van de dames op het EK-atletiek en de EK-finale voetbal Portugal-Frankrijk (1-0).

Delen op FacebookDelen op Google PlusDelen op LinkedIn

• U kunt de burgemeester een bericht sturen.
  • U kunt de burgemeester uitnodigen voor het bijwonen van een activiteit.
  • U kunt de burgemeester vragen om een bijdrage aan een publicatie, bijvoorbeeld het schrijven van een voorwoord of een aanbeveling.

Voor andere vragen kunt u mailen naar secretariaatburgemeester@utrecht.nl.