Zaterdag en zondag 21 en 22 maart

Ga in alle vroegte wandelen. Begin vervolgens aan de inhoud van de tas vanuit het stadskantoor. M’n secretaresse Yvette Wildschut heeft haar best weer gedaan. Ambtgenoot Gerolf Bouwmeester (Leusden) belt. Doe een bericht op de post aan mijn ouders in Edam. Kan ze nu niet bezoeken. Op deze manier kan het ook. Het is even niet anders. Bel zelf ook met m’n ouders. Krijg dit keer m’n moeder aan de lijn. Ga aan het eind van de ochtend buiten in de achtertuin zitten werken. Warm is het niet ... maar de lucht is strakblauw en het zonnetje schijnt. Tuinier ‘s middags een beetje. Ontvang een tweetal buurtgenoten die langs wandelden, bereid voor Simone het avondeten en maken een avondwandeling door de wijk. Kijk naar de televisieserie Dr. Jason Bull.

Maak zondagochtend een ontbijtje. Geniet vervolgens bijna de gehele dag buiten in de tuin van het weer. Lees, bel, app, email veel en wied onkruid. Zakken vol. Weekeinde voorbij.

Archief weekboeken Amstelveen

(Van juli 2005 tot december 2013 was Jan van Zanen burgemeester van Amstelveen)

• U kunt de burgemeester een bericht sturen.
  • U kunt de burgemeester uitnodigen voor het bijwonen van een activiteit.
  • U kunt de burgemeester vragen om een bijdrage aan een publicatie, bijvoorbeeld het schrijven van een voorwoord of een aanbeveling.

Voor andere vragen kunt u mailen naar secretariaatburgemeester@utrecht.nl.