Bestuur en organisatie Aanvullende maatregelen dienstverlening door coronavirus

We hebben een aantal maatregelen genomen. Dit doen we om bezoekers en medewerkers te beschermen en verdere verspreiding te voorkomen.

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Blijf thuis bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts
  • Was/desinfecteer handen regelmatig
  • Schud geen handen

Regel zoveel mogelijk online

Veel producten en diensten kunt u online bij ons aanvragen. Wij vragen u om dit dan ook zo veel mogelijk te doen. Op deze pagina’s staan ook aanvullende maatregelen als dit van toepassing is voor uw gevraagde product of dienst.

Komt u langs in onze gebouwen?

Wij vragen u de aanwijzingen in het gebouw te volgen en afstand te houden. Uit voorzorg hebben wij op alle balies plexiglas schermen geplaatst.
Voor de meeste producten en diensten is een afspraak nodig. Hebt u een afspraak? Wij vragen u niet eerder dan 15 minuten voor uw afspraak bij ons lang te komen. Kom zo veel mogelijk alleen. Kunt u niet, zeg dan ook uw afspraak af.

Hebt u hulp nodig?

Hebt u gezocht op onze website, maar komt u er niet uit of weet u niet precies waar u uw vraag moet stellen? Neem dan contact op met 14 030. Wij helpen u graag verder. Wilt u liever langskomen? Dan kan ook. Kom dan langs bij het servicepunt op het stadskantoor. Dat is open tussen 09.00 en 17.00. U kunt ook langskomen bij uw wijkbureau tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Onze medewerkers kunnen zo nodig telefonisch een tolk inschakelen.
Gaan uw zorgen over geld? Voelt u zich eenzaam of alleen? Hebt u vragen over uw gezondheid? Of vragen over de opvoeding van uw kinderen? Neemt u dan contact op met een hulp- of zorgverlener die u verder kan helpen.

Aanpassingen per afdeling of onderwerp

Vanaf 26 juni zijn alle deuren open, waarbij 1,5 meter afstand de norm blijft. Daar waar anderhalve meter niet lukt, geldt de mondkapjesplicht of kunt u alleen naar binnen met een coronatoegangsbewijs. Dit geldt bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, in het voortgezet onderwijs of bij evenementen en festivals.

Hulp en contact Corona

Telefoon

14 030

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.30 uur