Gemeenteraad Ralph Peters

In de gemeenteraad ben ik

raadslid voor D66.

Ik ben niet alleen raadslid maar ook

ben ik vanaf 1 juni werkzaam als Adviseur Public Affairs bij de NVRD. Dit is de branchevereniging voor gemeenten en publieke  bedrijven die verantwoordelijk zijn voor afval beheer en beheer van de openbare ruimte.

Tot 31 mei 2021 werkte ik nog als beleidsmedewerker bij het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport.

Meer informatie over mij:

Ik ben geboren in 1992 en woon in de Zeeheldenbuurt.

Oorspronkelijk kom ik uit Susteren in Limburg, maar inmiddels woon ik al bijna 10 jaar in Utrecht. Sinds mijn 18de ben ik al actief lid van D66. Eerst bij de Jonge Democraten in Maastricht en later bij de Afdeling Utrecht. Ook heb ik een jaartje op landelijk niveau mogen meewerken bij de Tweede Kamerfractie als stagiair beleidsmedewerker.

Ik ben iemand die liever de handen uit de mouwen steekt dan stil blijft zitten. Dat is dan ook precies de reden waarom ik graag raadslid wilde worden. Vanuit mijn portefeuille economische zaken en innovatie ga ik mij sterk maken om samen met de Utrechtse bedrijven en ondernemers sterker uit de Coronacrisis te komen. Daar hoort ook de toenemende leegstand in de binnenstad bij.

In mijn vrije tijd, kom je me voornamelijk tegen op een van onze prachtige terrassen. In de tussentijd probeer ik regelmatig hard te lopen en komt bij mooi weer de racefiets van stal.

Graag ga ik met jou het gesprek aan om samen te kijken hoe we Utrecht nog leuker kunnen maken. Kortom, als jij idee├źn hebt over hoe we Utrechter sterker, aantrekkelijker en beter uit de crisis kunnen krijgen. Neem dan vooral contact met me op!