Gemeenteraad Jelmer Schreuder

In de gemeenteraad ben ik

raadslid voor D66.

Mijn onderwerpen

Circulaire economie en afval, Duurzaamheid, energie en warmte, Klimaatadaptatie, Milieu en emissieloos vervoer, Ruimtelijke ontwikkeling (Noordwest en Oost,(inclusief Omgevingsvisie USP)
Wijk: Noordoost

Ik ben niet alleen raadslid maar ook

  • adviseur Public Affairs bij NLdigital.
    In deze functie vertegenwoordig ik de belangen van bedrijven uit de digitale sector die lid zijn van de branchevereniging. In het bijzonder houd ik me bezig met onderwijs, arbeidsmarkt en platformeconomie. Vanuit deze functie overleg ik regelmatig met landelijke politici, overheid, (advies)organisaties en bedrijven. Momenteel zit ik vanuit deze functie als adviserend lid in de SER commissie Platformeconomie en Werk, hiervoor worden mijn vergaderuren aan mijn werkgever gecompenseerd.
  •  actief in onbetaalde functies binnen D66. Voor de afdeling zit ik in de Afdelingsprocedurecommissie (APC), als zodanig help ik de ledenvergadering in goede banen te leiden. Ook ben ik voor de landelijke partij actief als voorzitter van de werkgroep Interne Democratie welke op verzoek van het Landelijk Bestuur de partijdemocratie tegen het licht houdt.

Meer informatie over mij:

Ik ben geboren en 1983 en woon in Wittevrouwen.