Gemeenteraad Jony Ferket

In de gemeenteraad ben ik

raadslid voor D66 en fractievoorzitter.

Mijn onderwerpen

Economische zaken, Markten en havens, Ombudszaken

Ik ben niet alleen raadslid maar ook

 • co√∂rdinator strategische partnerships bij stichting Move (betaald).
  Stichting Move koppelt kinderen die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten aan studenten. Door hen samen in actie te laten komen voor hun omgeving merken deze kinderen wat ze kunnen bereiken en welke impact ze op hun eigen leefomgeving kunnen hebben. Als co√∂rdinator strategische partnerships houd ik mij bezig met business development, relatiemanagement en fondsenwerving.  
 • secretaris Stichting Pim de Kuijer Lezing (onbetaald).
  De jaarlijkse lezing biedt een podium voor een jonge (internationale) wereldverbeteraar die net als Pim de Kuijer werkt om zijn of haar idealen in daden om te zetten. Het verhaal van Pim kwam bruut ten einde aan boord van vlucht MH17. Maar wij schrijven verder! Als secretaris houd ik mij actief bezig met de organisatie van de jaarlijkse lezingen.
   
 • lid Maatschappelijke Adviesraad Geesteswetenschappen (onbetaald).
  Om de relatie met het maatschappelijk middenveld te versterken en een beter beeld te krijgen van wat alumni nodig hebben op de arbeidsmarkt kent de faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht de Maatschappelijke Adviesraad. Als lid van de Adviesraad adviseer ik 2 keer per jaar de decaan van de faculteit over de opleidingen in relatie tot de arbeidsmarkt.
   
 • bestuurslid van de Stichting Bestuursassistentie Democraten 66 Utrecht (onbetaald)
  De stichting beheert het fractiebudget van de fractie.

Meer informatie over mij:

Ik ben geboren in 1986 en woon in Wittevrouwen.