Gemeenteraad Mohammed Saiah

In de gemeenteraad ben ik

raadslid voor D66, contactpersoon voor de wijk Overvecht en plaatsvervangend voorzitter van de commissie Mobiliteit, Groen en Openbare ruimte.

Mijn onderwerpen

Diversiteit en anti-discriminatie, Jeugd en jeugdzorg, Middelbaar beroepsonderwijs, Onderwijs, Samen voor Overvecht, Welzijn
Wijk: Overvecht

Ik ben niet alleen raadslid maar ook

oprichter en eigenaar van OM Campaign Company.
Bijdragen aan een positieve samenleving is wat mij drijft. Daar steekt ik met alle liefde tijd en energie in. Met mijn bedrijf OM Campaign Company geef ik trainingen en help ik organisaties met het bedenken en uitvoeren van campagnes, liefst met een maatschappelijke inslag. Uitgangspunt voor elke campagne is voor mij dat iedereen een uniek verhaal heeft. Met mijn bedrijf wil ik impact creƫren en verandering stimuleren.

Meer informatie over mij:

Ik ben geboren in 1994 en woon in Overvecht.

Een wereldverbeteraar in hart en nieren. Zo beschouw ik mezelf en dit probeer ik dagelijks te laten zien door een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Als gemeenteraadslid vertegenwoordig ik de belangen van de mensen om mij heen. Van de mensen die het gevoel hebben ver van de politiek af te staan. Belangrijker nog: ik ben de politiek ingegaan om de politiek voor iedereen laagdrempeliger, begrijpelijker en inclusiever te maken. De rode draad door mijn politieke activiteiten heen is het aankaarten van kansenongelijkheid. Mijn eigen ervaringen en die van de mensen om me heen geven mij de kracht en energie om te strijden voor kansengelijkheid.