Gemeenteraad Jeffrey Koppelaar

In de gemeenteraad ben ik

raadslid voor Student & Starter en contactpersoon voor de wijk Zuidwest.

Ik ben niet alleen raadslid maar ook

zelfstandig ondernemer. Als zelfstandig ondernemer houd ik me met verschillende opdrachten bezig, onder andere op het vlak van onderwijs, democratie en burgerschapsvorming.

Meer informatie over mij:

Ik ben geboren in 1991 en woon in Terwijde.

Interesse voor de politiek zat er bij mij van jongs af aan al in. Maar het was altijd passief. Ik volgde de politiek vaak op de voet, maar het kwam niet in me op er ook actief aan deel te nemen. Dat veranderde in de eindfase van mijn studie Theater-, Film- en Televisiewetenschap.

Nadat mijn eerste studievrienden waren afgestudeerd en aan de slag probeerden te gaan in de culturele sector, bleek dat nog niet zo makkelijk te zijn. Het was enorm moeilijk om in deze sector een fatsoenlijke boterham te verdienen. Tegelijkertijd raakte ik betrokken bij Student & Starter, in eerste instantie nog op de achtergrond. Maar vanaf een bepaald moment besefte ik dat ik mij vanuit de politiek voor mijn vrienden en al die anderen in de culturele sector hard kon maken.

Ik kon invloed uitoefenen op de randvoorwaarden waar zij mee te maken hebben en ervoor zorgen dat ze meer kans maken op een mooie toekomst. Op dat moment besloot ik dat ik me wilde mengen in de Utrechtse politiek: om de mensen in de culturele sector vooruit te helpen maar zeker ook om er voor alle andere (toekomstige) Utrechters te zijn!