Joram van Velzen

Wat ik doe

Ik ben commissielid voor Student & Starter. Ik houd me bezig met de thema's volksgezondheid, WMO & Welzijn, Asiel & Integratie, Wijk en Buurtaanpak en de aanpak Samen voor Overvecht. Naast mijn werk als commissielid ben ik student Social Work aan de Hogeschool Utrecht. Ook heb ik een trainingsbureau voor jongerenorganisaties opgericht en ben ik bestuurslid bij een multireligieuze tempel.

Meer informatie over mij

Ik ben geboren in 1998 en woon in Overvecht.

Ik ben geboren in Amersfoort en ik heb daar een aantal jaar gewoond, waarna ik een groot deel van mijn jeugd heb doorgebracht in Leusden.

Tijdens mijn studietijd ben ik actief geworden binnen het studentenleven. Ik heb 2 jaar in het bestuur van mijn studievereniging gezeten en heb me 5 jaar lang middels de medezeggenschap van mijn hogeschool bezig gehouden met het beleid van opleidingen en de HU in het algemeen. In het collegejaar 2022-2023 was ik voorzitter van de Landelijke Studentenvakbond.

Mijn levensovertuiging is erg belangrijk voor mij. Ik ben bestuurslid van een multireligieuze tempel, die zo'n 30 jaar geleden is opgericht in een oude bollenschuur in Onderdijk (West-Friesland) en daar ben ik dan ook vaak te vinden. Het helpt me om richting te geven aan mijn leven en vormt mijn waarden.

Mijn motto in het leven is: 'Ik laat me graag verrassen.' Ik hoop de komende tijd veel verrast te worden en inspiratie op te doen om me nóg beter in te zetten voor de inwoners van Utrecht.