Uw initiatief Netwerken

In Utrecht zijn diverse netwerken van bewoners, ondernemers en professionals. In deze netwerken kunt u ervaringen uitwisselen en advies of hulp vragen aan andere initiatiefnemers.

Bijeenkomsten over initiatieven

Regelmatig zijn er bijeenkomsten over Utrechtse initiatieven. De ideale
plek om in contact te komen met andere initiatiefnemers.

Kijk op de agenda welke bijeenkomsten er binnenkort zijn

Netwerken voor initiatiefnemers

Utrechtse Ruimtemakers

De Utrechtse Ruimtemakers helpen initiatiefnemers door kennis en netwerken te delen.

Initiatievencafé

Een initiatievencafé is een laagdrempelige bijeenkomst om initiatieven een stap verder te brengen. Met koffie, thee, bier, wijn en een hoop gezelligheid, net als in een echt café. U komt in gesprek met initiatiefnemers, ambtenaren en andere deskundigen. Stel uw vragen, of denk mee met de anderen. Samen weten we meer! Hebt u de gemeente nodig voor uw initiatief? Dan brengen we u in contact met een medewerker van de gemeente. Kijk op de agenda of er binnenkort een initiatievencafé is.

Verschillende partijen organiseren initiatievencafés, zoals de Ruimtemakers, Utrecht Natuurlijk, Kracht van Utrecht, VC Utrecht of de Sociaal Makelaars. Wilt u zelf een initiatievencafé organiseren en daar advies bij? Mail dan naar initiatief@utrecht.nl.

Netwerken opgezet door initiatiefnemers

Hieronder ziet u een overzicht van netwerken die opgezet zijn door initiatiefnemers. De netwerken zijn opgezet voor bepaalde doelgroepen zoals werkzoekenden, ondernemers, jongeren, ouderen of buren. Klik op een onderwerp om de netwerken te bekijken.

Zorg en welzijn

Werken en (sociaal) ondernemen

Jongeren

Mensenrechten en nieuwkomers

Energie en duurzaamheid

Spullen lenen

Wijk- en buurtnetwerken

Hulp en contact Initiatief

E-mail

initiatief@utrecht.nl

Telefoon

14 030