Uw initiatief Agenda

Regelmatig zijn er bijeenkomsten over Utrechtse initiatieven. De ideale
plek om in contact te komen met andere initiatiefnemers. Hier kunt u inspiratie opdoen. En wie weet krijgt u handige tips bij het opzetten van uw eigen activiteit. Kijk in onderstaande agenda welke bijeenkomsten er binnenkort zijn.

Agenda bijeenkomsten over initiatieven
DatumActiviteit
8 september - 12 februari 2018

Praktijkgericht trainingsprogramma:

Starters4Communities trainingstraject voor wijkinitiatieven in Utrecht. Werken aan sociaal ondernemerschap en bewonersgestuurde wijkontwikkeling.

3 - 12 november

Week van de dialoog: op bijzondere plekken in gesprek over het thema Samen verder.

17 novemberDag van de Lokale Democratie met jaarevent Open Overheid. Een dag vol inspirerende voorbeelden en praktische handvatten voor volksvertegenwoordigers, bestuurders, actieve inwoners en professionals die samen aan meer en betere democratie willen werken in hun gemeenten.
DoorlopendInitiatievencafé: gezellig in gesprek met andere initiatiefnemers, ambtenaren en andere deskundigen om je initiatief een stap verder te brengen.
Doorlopend

Meet & Greets, workshops en andere bijeenkomsten voor (startende) sociaal ondernemers. Kijk op de agenda van de Social Impact Factory.

DoorlopendMaandelijkse bijeenkomst van In Between Café waar mensen die op zoek zijn naar een baan of opdracht elkaar ondersteunen en inspireren. 
DoorlopendDebatten door en voor de stad, ook regelmatig over initiatieven. Kijk op Debat Agenda Utrecht of Stadspodium Utrecht, Utrecht in Dialoog of op de agenda van Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.
Doorlopend Leuke en eerlijke events in de regio Utrecht voor jong en oud. Kijk op de agenda van Utrecht4globalgoals.
DoorlopendActiviteiten en bijeenkomsten rond mensenrechten in Utrecht. Kijk op de agenda van Human Rights Utrecht.

Uw bijeenkomst op de agenda

Organiseert u zelf een bijeenkomst voor initiatiefnemers? Dan kunt u ons vragen deze in de agenda te zetten. Stuur een bericht naar initiatief@utrecht.nl met een korte uitleg, de locatie, de tijd en eventueel een link naar uw website.

Hulp en contact Initiatief

E-mail

initiatief@utrecht.nl

Telefoon

14 030