Bestuur en organisatie Projectmanagement

Scooter bij centraal station

Het Projectmanagementbureau (PMB) verzorgt project -, en programmamanagement. Daarnaast leveren we organisatieadvies, interim-management, planningsadvies, allround- en projectondersteuning en leanmanagement.

Sinds 1996 realiseren wij projecten in de stad op het gebied van ruimtelijke ordening, maatschappelijke ontwikkeling, veiligheid en evenementen. In projectmanagement is multidisciplinaire, flexibele en tijdelijk inzetbare menskracht belangrijk. Die mensen vind je bij ons.

Voor heel Utrecht

Het PMB werkt voornamelijk in opdracht van de gemeentelijke organisatieonderdelen. We zijn geworteld in de gemeente en betrokken bij de samenleving. Onze medewerkers kennen de gemeentelijke organisatie, maar ook het netwerk om de gemeente heen. Zij delen een voorliefde…

  • … voor resultaten
  • … voor projecten
  • … voor Utrecht

'Communicatie is een van mijn speerpunten' (Annelies den Braber - projectmanager sinds 1997)

Mijn interesse is breed. Ik vul mijn portefeuille het liefst met inhoudelijk verschillende projecten. Ik doe graag zelfstandige klussen, maar waardeer feedback en terugkoppeling. Het is goed je ideeën aan iemand voor te kunnen leggen. Daarom werk ik vaak samen in een duo aan een complexe opdracht. Communicatie over projecten is tot nu toe een van mijn speerpunten geweest. Ik voel de sfeer goed aan en durf personen daar op aan te spreken. 

'Gevoel voor onderlinge verhoudingen' (Erik Remkes - projectmanager sinds 2003)

'Wat heeft prioriteit?' 'Past dit binnen het beschikbare budget?' 'Ligt dit project gevoelig?' 'Wie betrekken we erbij?'. Vragen waarop ik binnen elk project een helder antwoord vind. Het functioneren in verschillende projecten bevalt me goed. In mijn baan bij het PMB combineer ik dat met projectmanagement. En Utrecht is mijn woonplaats. Ik werk dus ook nog aan de stad waarin ik woon!

Hulp en contact Projectmanagementbureau

Telefoonnummer

030 - 286 49 44

E-mail

pmbureau@utrecht.nl

Postadres

Postbus 16200
3500 CE Utrecht