Nieuwe bestemmingsplannen (bekendmakingen) Ontwerpwijzigingsplan Lombok e.o. wijzigingsplan Jaffastraat 1

Vanaf 26 november 2021 kunt u uw mening geven over het ontwerpwijzigingsplan Lombok e.o. wijzigingsplan Jaffastraat 1

De gemeente Utrecht heeft een nieuw ontwerpwijzigingsplan ‘Lombok e.o. wijzigingsplan Jaffastraat 1’ (NL.IMRO.0344.WPLOMBOKJAFFASTR1-ON01) gemaakt.

Doel en plangebied

Het doel is het verwijderen van de aanduiding 'seksinrichting' van het pand Jaffastraat 1 van de verbeelding, waardoor de exploitatie van een seksinrichting op het adres niet meer mogelijk is.

Dit ontwerpwijzigingsplan heeft alleen betrekking op het perceel Jaffastraat 1. Jaffastraat 1 ligt in West in de wijk Nieuw-Engeland.

Het ontwerpwijzigingsplan bekijken

Het ontwerpwijzigingsplan kunt u bekijken van vrijdag 26 november 2021 tot en met donderdag 6 januari 2022 op:

• ruimtelijkeplannen.nl;
  • op deze site waar u kunt doorklikken naar het ontwerpwijzigingsplan;
  • de begane grond van het Stadskantoor, Stadsplateau 1. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Wij adviseren u het ontwerpwijzigingsplan digitaal te bekijken. In het Stadskantoor ligt een papieren versie van het ontwerpwijzigingsplan. Door de huidige coronacrisis is het voor u wellicht niet mogelijk om naar het Stadskantoor te komen om deze papieren versie te bekijken. Mocht u het lastig vinden om het digitale ontwerpwijzigingsplan in te zien of heeft u hierover vragen, dan kunt u bellen naar 030-2860200 of mailen naar gebiedsontwikkelingjz@utrecht.nl. Wij zoeken dan samen naar een goede oplossing.

Uw mening geven

U kunt van vrijdag 26 november 2021 tot en met donderdag 6 januari 2022 uw mening (zienswijze) geven over het ontwerpwijzigingsplan. U kunt dit op drie manieren doen:

1. Per brief: schrijf uw mening in een brief, zet uw handtekening en adres onder de brief en stuur deze naar:

De gemeenteraad van Utrecht
    Ontwikkelorganisatie Ruimte
    Duurzame Stad, team Omgevingsrecht
    3500 CE Utrecht
    Schrijf daarbij: zienswijze ontwerpwijzigingsplan Lombok e.o. wijzigingsplan Jaffastraat 1

2. Via een gesprek: wilt u uw mening liever in een gesprek aan een medewerker van de gemeente vertellen? Bel dan tijdens werkdagen naar nummer 14030 om een afspraak te maken (graag zeggen dat u een afspraak met team Omgevingsrecht wilt).

3. Digitaal via DigiD: u kunt uw mening niet via een e-mail geven, maar wel door een formulier op onze website digitaal in te vullen. U klikt hiervoor op de link utrecht.nl/bestemmingsplanreageren.

4. Deze link is te zien in de digitale versie van deze publicatie op de website utrecht.nl/bestemmingsplan. De link staat onder het kopje ontwerpbestemmingsplannen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat een wijzigingsplan is, hoe een wijzigingsplan wordt gemaakt en wat uw invloed is? Kijk op utrecht.nl/bestemmingsplan.

De voorbereidingsprocedure van het wijzigingsplan staat in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening. Op www.overheid.nl vindt u de wettekst.

Hulp en contact Bestemmingsplannen

Nieuwe bestemmingsplannen bekijken

(Plannen die 'ter inzage' liggen)

Begane grond van het stadskantoor