Bestemmingsplannen Vooraankondiging bestemmingsplanen in en na de zomervakantie

Onderstaande plannen kunt u in en na de zomervakantie bekijken.

Ontwerpbestemmingsplan Jagerskade, Overvecht

De gemeente Utrecht heeft een nieuw ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.0344.BPJAGERSKADEOVERVE-ON01) gemaakt voor het terrein van het Vechthuis aan de Jagerskade 13/15 in Overvecht. Dit bestemmingsplan is in de zomervakantie klaar, zodat u dit bestemmingsplan kunt bekijken. Dit kan vanaf vrijdag 6 augustus 2021 tot en met donderdag 16 september 2021.

Ontwerpbestemmingsplan Nedereindseweg 511, Rijnenburg

De gemeente Utrecht heeft een nieuw ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.0344.BPNEDEREIN511RIJN-ON01) gemaakt om het wonen op het perceel Nedereindseweg 511 mogelijk te maken. Dit bestemmingsplan is in de zomervakantie klaar, zodat u dit bestemmingsplan kunt bekijken. Dit kan vanaf vrijdag 6 augustus 2021 tot en met donderdag 16 september 2021.

Ontwerpbestemmingsplan Hoek Papiermoerbeilaan – Monardastraat, Rijnvliet

De gemeente Utrecht heeft een nieuw ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.0344.BPHOEKMONARRIJNVLI-ON01) gemaakt voor de hoek van de Papiermoerbeilaan en de Monardastraat in Rijnvliet. Dit bestemmingsplan is in de zomervakantie klaar, zodat u dit bestemmingsplan kunt bekijken. Dit kan vanaf 6 augustus tot en met 16 september.

Hulp en contact Bestemmingsplannen

Stadsplateau 1, Utrecht

Bestemmingsplannen in procedure bekijken

Maandag t/m vrijdag, 9.00-17.00 uur (afspraak niet nodig)