Nieuwsbrieven Aanmelden nieuwsbrieven

Schrijf u in voor 1 of meer van de nieuwsbrieven van de gemeente Utrecht. Naast de Utrecht nieuwsbrief met het laatste nieuws uit uw wijk, zijn er nieuwsbrieven op onderwerp.

Vragen met een * zijn verplicht.

Nieuwsbrief

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief, geeft u toestemming aan de gemeente Utrecht om uw e-mailadres te verwerken (gebruiken). Wij gebruiken dit alleen voor het toesturen en verbeteren van deze nieuwsbrief. We verzamelen bijvoorbeeld informatie over klikgedrag om te zien wat het meest gelezen wordt.

Afmelden

Wilt u zich later toch liever afmelden voor de nieuwsbrief? Dat kan altijd: in elke nieuwsbrief staat onderaan een link waarmee u kunt afmelden. Hiermee trekt u uw toestemming in. Wij verwijderen dan uw e-mailadres/gegevens.