Onderzoek en cijfers Gezondheidsmonitor volwassen en ouderen 2020

Information in English

Hoe gezond is Utrecht? Op die vraag gaat de Gezondheidsmonitor antwoord geven. Dat is een landelijk onderzoek waarvoor ruim 21.000 Utrechters de komende tijd worden uitgenodigd. De Gezondheidsmonitor brengt de gezondheid, sociale situatie en leefstijl van de Nederlandse bevolking in beeld en draagt bij aan goed gezondheidsbeleid.

Hebt u een uitnodiging ontvangen voor de Gezondheidsmonitor? Vanaf 28 september 2020 is de online vragenlijst beschikbaar. Het invullen kost ongeveer een half uur van uw tijd. U kunt tussentijds de vragenlijst afsluiten en op een ander moment opnieuw inloggen en verder gaan waar u was gebleven.

Uw gegevens worden volstrekt vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. We hopen dat u meedoet, want Utrecht maken we samen. Met uw hulp willen we bereiken dat nog meer inwoners zich gezond voelen gezond zijn en gezond blijven.

Hebt u vragen?

Neem dan contact op met onze helpdesk:

  • telefonisch: 0800 – 0191 (gratis), bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.30 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.
  • e-mailen kan ook. Stuur een bericht met uw vraag of opmerking naar gezondheidsmonitor@utrecht.nl.

Hebt u geen vragenlijst ontvangen? En wilt u wel graag uw mening geven, ga dan naar ggdgezondheidsmeter. Daar vindt u een vragenlijst voor inwoners die geen uitnodiging hebben gehad.

Hulp en contact Gezondheidsmonitor

E-mail

gezondheidsmonitor@utrecht.nl

Telefoon

0800 - 0191 (gratis)