Werken bij de gemeenteDe gemeente als werkgever

De gemeente Utrecht werkt het beste als haar medewerkers gemotiveerd en betrokken zijn. En dat ook blijven. Daarom maken wij het onze medewerkers graag naar de zin. Zo werken we optimaal samen aan een mooie stad. Ontdek wat de gemeente Utrecht jou te bieden heeft.

Werk en ontwikkeling

Bij de gemeente Utrecht is geen dag hetzelfde. Samen met collega’s werk je aan verschillende projecten die bijdragen aan de stad. Denk je dat een klus aan de moeilijke kant is? Mooi zo! Want aan saai en eentonig werk doen we niet. Wij houden van informeel overleg met een kop koffie. Daar biedt het Stadskantoor dan ook alle ruimte voor. Overal vind je fijne banken en afgeschermde hoekjes waar je even met elkaar in gesprek kan.

We dagen je graag uit om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Hoe kun je anders je talenten optimaal inzetten? En heb je hier af en toe hulp bij nodig? Dan helpt je leidinggevende je weer op weg. Samen maken jullie een ontwikkelplan, zodat jij weet waar je naartoe werkt.

Lees meer over ontwikkelingsmogelijkheden.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij vinden dat bij een goede baan ook goede arbeidsvoorwaarden horen. Over je reiskosten hoef je je bijvoorbeeld geen zorgen te maken. Kom je met het openbaar vervoer naar je werk? Dan betalen wij al deze reiskosten. Kom je liever op de fiets? Dan regelen we toch een fiets voor je met aantrekkelijk voordeel?

Nog iets wat we erg belangrijk vinden: dat jij voldoende balans hebt tussen werk en privé. Dus werk gerust eens thuis of maak gebruik van de flexibele werktijden. Of ga er een tijdje tussenuit met behulp van onze regelingen van bijzonder verlof of ouderschapsverlof. Zo kom jij toe aan wat er op dat moment belangrijk voor je is. 

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?

Kijk direct of er een passende baan voor je is in het vacatureoverzicht.Hulp en contact

Telefoon
14 030

E-mail