Werken bij de gemeenteTraineeprogramma

De werving voor het traineeprogramma van maart 2017 is inmiddels gesloten. Bent u net afgestudeerd aan hbo of universiteit of studeert u binnenkort af? Hebt u geen of weinig werkervaring en hebt u interesse in het werk van de gemeente Utrecht? Houd dan de site in de gaten voor het volgende traineeprogramma.

Lerend werken en werkend leren

Met ons traineeprogramma bouwt u een carrière op in een grote, dynamische stad.
Het traineeprogramma is een combinatie van leren en werken. Hoe dat er in de praktijk uitziet?

  • U oefent een volwaardige functie uit.
  • U volgt een gestructureerd ontwikkeltraject.
  • U zet samen met de andere trainees een project op.

Bent u een jonge afstudeerde hbo’er of wo’er? Wilt u zich graag in snel tempo ontwikkelen? Lijkt het u interessant om te leren van andere trainees en samen een netwerk te vormen? Dan is ons traineeprogramma geschikt voor u.

Programma, competenties en voorwaarden

Meer weten over ons traineeprogramma? Bekijk het traineeprogramma. Lees ook meer over het basisprofiel en de arbeidsvoorwaarden.

Jobmailservice

Meld u aan voor de jobmailservice en loop geen (trainee)vacatures meer mis. U krijgt direct een e-mail als er nieuwe (trainee)vacatures online komen.

Regionaal Traineeprogramma

In september 2016 zijn we weer gestart met een tweejarig Regionaal Traineeprogramma. In dit programma werken we samen met de provincie Utrecht en de gemeenten Amersfoort, De Bilt, Bunnik, Houten, Stichtse Vecht, Vianen, Woerden en IJsselstein/Montfoort.

Ervaringen van trainees

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van de huidige regionale trainees? Bezoek dan de website van het Regionaal Traineeprogramma. Hier leest u meer over de werkzaamheden, de organisaties die deelnemen en de uitwisseling van trainees.

Hulp en contact

Telefoon: 14 030

E-mail: