Opbrengst Glazen huis 030

Vier dagen Serious Business in het Glazen huis Utrecht hebben veel opgebracht: 227 werkzoekenden krijgen een vervolggesprek bij een werkgever. Ook is er een bedrag van 4687,55 euro opgehaald voor de actie ‘Breng ze weer samen’ van 3FM Serious Request. Dit bedrag loopt naar verwachting nog iets verder op als het resultaat van alle acties bekend is.

Het waren vier dagen waarop werkzoekenden in en om het Glazen huis in het Utrechtse Stadskantoor op allerlei manieren gebruik konden maken van het aanbod van DeBroekriem, WerkgeversServicepunt Utrecht Midden en de gemeente Utrecht.

Werkzoekenden konden in en rondom het Glazen Huis deelnemen aan allerlei workshops, loopbaangesprekken en gesprekken met werkgevers om het netwerk en de kans op werk te vergroten. Elke dag stond een andere werksector centraal. Daarnaast waren er verschillende acties om geld op te halen voor het goede doel.


De opbrengst
• 58 werkgevers waren aanwezig
• 227 bezoekers krijgen een vervolggesprek met een werkgever
• 320 bezoekers deden mee aan de speeddates
• 350 bezoekers hebben een loopbaangesprek gehad
• 276 bezoekers hebben een LinkedIn-foto laten maken
• 302 bezoekers deden mee aan de netwerkwandelingen en de workshops

Social media

Alle activiteiten in en rondom het glazen huis waren te volgen via social media. Werkgevers konden hun vacatures delen via de hashtag #glazenhuis030 en werkzoekenden konden zich online presenteren.

Delen op FacebookDelen op Google PlusDelen op LinkedIn

Hulp en contact Gemeente Utrecht

Telefoon

14 030

E-mail

Reactieformulier

Contactgegevens voor pers

Bezoekadres

Stadsplateau 1
3521 AZ Utrecht

Postadres

Postbus 16200
3500 CE Utrecht