Nieuwe U-pasjaar officieel geopend

In het bijzijn van wethouder Linda Voortman, U-pasambassadrice Tineke Schouten en ruim 100 U-pashouders is vanmiddag bij Pathé Rembrandt aan de Oudegracht het nieuwe U-pasjaar officieel geopend. De U-pas kent inmiddels meer dan 50.000 gebruikers die in het nieuwe pasjaar de U-pas voor nog meer activiteiten kunnen inzetten waaronder tot vijf bioscoopbezoeken.

De U-pas zorgt ervoor dat mensen met een lager inkomen toch kunnen blijven meedoen in de samenleving. Vaak vallen activiteiten zoals een bioscoopbezoek af. Wethouder Linda Voortman is blij met de samenwerking die Pathé met U-pas heeft afgesloten: “Met de U-pas krijgen pashouders de mogelijkheid aan leuke activiteiten deel te nemen. Het aanbod voor pashouders is dit jaar weer diverser geworden. Inmiddels hebben we meer dan 900 U-paspartners. We zijn blij dat een partij als Pathé nu tot onze partners behoort”.

Tineke Schouten, ambassadrice van de U-pas: “Na mijn eerste kennismaking met U-pas eerder dit jaar was het erg leuk om in mei met ruim 5.000 U-pashouders naar de Efteling te gaan. Dit smaakte naar meer. Voor velen is het de normaalste zaak om geld uit te geven aan bijvoorbeeld een theatervoorstelling, bibliotheekabonnement of bioscoopbezoek, maar dit is helaas niet voor iedereen het geval. Ik vind het daarom een fijn idee dat pashouders in het nieuwe U-pasjaar dat vandaag officieel is geopend ook een aantal keer per jaar naar de bioscoop kunnen".

Hulp en contact Gemeente Utrecht

Telefoon

14 030

E-mail

Reactieformulier

Contactgegevens voor pers

Bezoekadres

Stadsplateau 1
3521 AZ Utrecht

Postadres

Postbus 16200
3500 CE Utrecht