Uitslagenavond gemeenteraadsverkiezing 16 maart 2022

Op woensdag 16 maart 2022 worden in Nederland de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Voor veel politieke partijen en kandidaat-raadsleden is dit een spannend moment. Uiteraard ook voor de inwoners van de stad. Welke partijen worden straks vertegenwoordigd in de Utrechtse gemeenteraad?

De gemeente Utrecht organiseert een uitslagenavond in TivoliVredenburg. Tijdens deze avond kunt u de tussentijdse uitslagen volgen en onder begeleiding van een muzikaal programma is er ruimte voor ontmoetingen. Naar verwachting kan burgemeester Dijksma rond middernacht de voorlopige uitslag bekend maken. Dijksma: ‘De gemeenteraadsverkiezing is de vierjaarlijkse mijlpaal in onze lokale democratie. Ik vind het belangrijk dat we hier met elkaar bij stilstaan. Ik kijk dan ook uit naar een mooie en spannende avond in TivoliVredenburg’.

Belangstellenden zijn van harte welkom om de uitslagenavond in TivoliVredenburg live bij te wonen. De toegang tot de avond is gratis, maar de ruimte in de zaal is beperkt. Mensen worden gevraagd om zich vooraf (gratis) aan te melden

Hulp en contact Gemeente Utrecht

Telefoon

14 030

E-mail

Reactieformulier

Contactgegevens voor pers

Bezoekadres

Stadsplateau 1
3521 AZ Utrecht

Postadres

Postbus 16200
3500 CE Utrecht