Ondernemen Coaching en advies voor ondernemers: Ondernemer Centraal

Zoekt u naar mogelijkheden om uw onderneming te versterken voor de toekomst? Of wilt u (aanvullend) werken in loondienst? Met deze en andere vragen bent u welkom bij Ondernemer Centraal.

Ondernemer Centraal is coaching, advies en ondersteuning voor ondernemers. Meld u aan voor een toekomstgesprek. Dan kijkt een ondernemersadviseur samen met u hoe Ondernemer Centraal u verder kan helpen. Het kost u niets en kan u veel opleveren.

Voor wie is Ondernemer Centraal?

Ondernemer Centraal is voor alle ondernemers en zzp'ers die in de gemeente Utrecht wonen. Ook voor ondernemers die niet getroffen zijn door de coronacrisis.

Herkent u zich in 1 of meer van de volgende situaties? Dan is Ondernemer Centraal zeker iets voor u.

 • U wilt uw onderneming versterken. Bijvoorbeeld om meer klanten te krijgen.
 • U bent benieuwd of uw onderneming klaar is voor de toekomst.
 • Uw branche is veranderd door de coronacrisis.
 • U wilt hulp bij uw administratie en boekhouding.
 • U hebt geldzorgen of schulden.
 • U hebt vragen over uw personeel.
 • U zoekt werk in loondienst: tijdelijk, vast of naast uw onderneming.

 

Van wie krijgt u coaching en advies?

Alle coaching en advies binnen Ondernemer Centraal krijgt u van ervaren ondernemers en specialisten in ondernemen en werkgelegenheid. Zij begrijpen goed hoe het is om te ondernemen. En denken graag met u mee. Zij werken voor deze partnerorganisaties: FBA Adviesgroep, FCBV/STEW, Certa Advocaten, BNL Recovery, Sociaal Raadslieden van U Centraal, URECA, Ondernemersklankbord, Solvid Ondernemen, De Utrechtse Ondernemers Zaak, HalloWerk, Regionaal Mobiliteitsteam ‘Midden-Utrecht werkt door’, Menzing & Partners, DOK030, MKB Doorgaan, Qredits, Power by Peers.

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig online aanmelden voor een toekomstgesprek. Dat is de start van Ondernemer Centraal. U geeft alleen een paar contactgegevens door.

Meld u aan voor het toekomstgesprek

Wat gebeurt er na uw aanmelding?

 1. We nodigen u eerst uit voor een toekomstgesprek. Dit is met een adviseur met ondernemersachtergrond. Die denkt met u mee en kijkt samen met u wat u nodig hebt. Dit helpt u om overzicht en nieuwe ideeën te krijgen. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend. U bepaalt zelf of u verder wilt gaan met ons aanbod.
 2. Wilt u na het gesprek verdere coaching of andere ondersteuning? Dan meldt de ondernemersadviseur u daarvoor aan bij een of meer partnerorganisaties van Ondernemer Centraal. U kiest zelf welke.
 3. Past de verdere coaching of ondersteuning bij uw situatie? Dan betaalt de gemeente dit voor u met subsidie. U hoort daarna of u kunt starten.
 4. U krijgt dan coaching of andere ondersteuning bij een of meer van onze partnerorganisaties.
 5. We kijken daarna of u goed bent geholpen met ons aanbod.
 6. Wij verwachten dat u daarna met meer vertrouwen naar de toekomst kijkt.

Bijstand voor zelfstandigen

Hebt u financiële problemen die het voortbestaan van uw onderneming bedreigen? Dan kunt u in sommige situaties bijstand voor zelfstandigen (Bbz-regeling) aanvragen.

Hulp en contact Ondernemer Centraal