Ondernemen Bram Waardenburg, Consumind

Portretfoto van Bram Waardenburg
LEF icoon

Bram Waardenburg is teammanager bij Consumind. "Wij helpen mensen met het besparen op hun vaste lasten. We doen dit door onze klanten inzicht te bieden in hun uitgaven voor bijvoorbeeld energie, hypotheken, verzekeringen, internet en telefonie. We adviseren de klant en helpen ze bij de overstap naar een andere partij. Doordat we goede afspraken maken met deze partijen, is een overstap voor de klant geheel kosteloos, wel zo prettig geregeld!"

Bram is eind vorig jaar begonnen met het opbouwen van een nieuw team dat bestaat uit experts op de energiemarkt. In een kort tijdsbestek is een gehele afdeling ingericht op de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

"Mede door de LEF subsidie hebben wij ons team snel en gedegen kunnen opbouwen. Op dit moment hebben zo’n twintig toppers bij ons een leuke werkplek gevonden."

Het is voor Bram duidelijk wat de voordelen zijn van LEF: "De gemeente wil meer werkgelegenheid creëren en wij waren op zoek naar mogelijkheden om een nieuw team op te zetten. Als de gemeente je dan de hand reikt om je doelen te realiseren dan pak je die natuurlijk met beide handen aan. De LEF subsidie is volgens mij een kans om nét even een extra werkplek beschikbaar te houden, die je kunt gebruiken om te testen of bepaalde profielen bij het team passen. Tegelijkertijd is het voor die mensen fijn dat zij een kans krijgen om iets nieuws te proberen. Bovendien zijn inmiddels verschillende mensen bij ons weer teruggekeerd op de arbeidsmarkt, hoe gaaf is dat!"

Bram Waardenburg over Consumind

Hulp en contact Lokaal Economisch Fonds

Telefoon

14 030

E-mail

lef@utrecht.nl