Ondernemen Mathijs Konings, Active Cues

Portretfoto van Mathijs Konings
LEF icoon

Tien miljoen geluksmomenten per dag. Dat is het opmerkelijke doel dat Active Cues zich heeft gesteld voor 2025. Mathijs Konings, medeoprichter van Active Cues en chef productontwikkeling legt uit:

"Wij vinden dat iedereen het recht heeft om te spelen, ook mensen met een cognitieve beperking zoals ouderen met dementie en kinderen met autisme. Voor hen hebben wij de Tovertafel ontwikkeld. Door een spel te spelen op de Tovertafel ervaren de deelnemers al snel een of meer momentjes van geluk."

De LEF-subsidie draagt in belangrijke mate bij aan het halen van de doelstelling. Mathijs: "We willen groeien met ons bedrijf, en snel ook. En daar heb je mensen voor nodig, goede mensen met hart voor ons product en voor onze doelgroep. We hebben het afgelopen jaar al acht nieuwe mensen aangenomen, deels mogelijk gemaakt door LEF, en die zijn nu door ons hele bedrijf aan het werk."

"De gemeente wil werkgelegenheid creëren, wij willen groeien met ons bedrijf en mensen die anders moeilijk aan een baan komen zijn nu aan het werk. Alles bij elkaar worden er meer mensen gelukkig van."

Win-win in het kwadraat dus.

Mathijs Konings over Active Cues

Hulp en contact Lokaal Economisch Fonds

Telefoon

14 030

E-mail

lef@utrecht.nl