Ondernemen Thijs Verheul, United Wardrobe

Thijs Verheul achter zijn computer
LEF icoon

Ze zitten nog even in het oude postkantoor aan het Neude maar gaan binnenkort verhuizen.(*)

Je komt binnen via de achteringang aan de Oudegracht langs de monumentale hal. Met uitkijk op de voetgangers, bussen en fietsers.

Binnen zitten in de ene ruimte een stuk of zes programmeurs. In de andere ruimt staan rekken met kleren en zit de support-afdeling. Thijs:

“We zijn een app en een website waar je makkelijk kleding kunt verkopen. Er zijn op dit moment ongeveer  600.000 gebruikers, die elke dag bijna  1.500 items verkopen”.

Hun ambitie: ze willen tweedehands kleding de norm maken, en de grootste kleding marktplaats ter wereld worden.

Het afgelopen jaar zijn ze flink gegroeid Bij United Wardrobe werken nu 15 mensen. Deze groei is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit de gemeente. Thijs:

“Dankzij de subsidie uit het Lokaal economisch fonds konden we nog makkelijker groeien. Door de LEF subsidie hebben we een extra iemand aan kunnen nemen, die echt onderdeel van het team is geworden”.

United Wardrobe is één van de vele online bedrijven die in Utrecht te vinden zijn en gebruik maken van een subsidie uit het Lokaal Economisch Fonds voor een steuntje in de rug. Wil je ook weten wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn? Kijk dan op Subsidie Lokaal Economisch Fonds.

(*United Wardrobe is ondertussen verhuisd naar de Vinkenburgstraat)

Thijs Verheul over United Wardrobe

Hulp en contact Lokaal Economisch Fonds

Telefoon

14 030

E-mail

lef@utrecht.nl