Vastgoedaanbod Verkoop panden Hardebollenstraat

Hardebollenstraat vanaf Voorstraat

De gemeente heeft één rechtsgeldige bieding gekregen voor de verkoop van de 13 voormalige prostitutiepanden in de Hardebollenstraat. Utrecht gaat nu verder in gesprek met de bieder. We willen zo snel mogelijk het uitgiftecontract tekenen. Het bod valt binnen de kaders die de gemeenteraad heeft vastgesteld.

De Hardebollenstraat ligt in de historische binnenstad van Utrecht. Het straatje is 50 meter lang en ligt tussen de Breedstraat en de Voorstraat.

Ruimte voor ondernemers, creatieven en horeca

De bieder wil van de Hardebollenstraat een sociale en gezellige plek maken. En op de begane grond ruimte bieden aan ondernemers, creatieven en kleine horecagelegenheden. Na ondertekening van het contract organiseert de inschrijver een bijeenkomst voor bewoners en andere partijen uit de buurt. Daarna gaat hij het plan verder uitwerken en aan de buurt presenteren.

Gezellig winkelstraatje

De gemeente is blij dat er een koper is gevonden met mooie ambities voor de Hardebollenstraat. Deze ambities sluiten aan op de wensen en ideeën die de gemeente eerder uit de buurt heeft opgehaald. De ambities zijn ook mogelijk volgens het bestemmingsplan. Met deze invulling krijgt de binnenstad er een gezellig winkelstraatje bij dat goed past bij het winkelklimaat van de Voorstraat.

Hulp en contact

Telefoon
14 030 

E-mail
hardebollenstraat@utrecht.nl