Vastgoedaanbod Verkochte panden

Benieuwd naar wat voor panden de gemeente verkoopt? Een greep uit de panden die de gemeente heeft verkocht:


Springweg 134

Springweg 134

In één van de mooiste straten in de binnenstad van Utrecht ligt deze verhuurde winkelruimte met bovenwoning. Op de begane grond van deze uit 3 lagen met kelder bestaande tussenwoning is Stomerij Hahné gesitueerd. Op de 1e en 2e verdieping is het woongedeelte met terras aan de achterzijde. Springweg 134 heeft in totaal een metrage van circa 169 m2 vloeroppervlak.

Het in erfpacht uit te geven perceel grond met opstal is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt voor Gemengde doeleinden 2, inhoudende:

 1. Op de begane grond en kelders: detailhandel, publieksgerichte dienstverlening, horeca, maatschappelijke voorzieningen met daaraan ondergeschikte additionele horeca, zakelijke dienstverlening, bedrijvigheid categorie A, B1 en B2 van de lijst met Bedrijfsactiviteiten, ateliers en wonen.
 2. Op de verdiepingen: wonen.

 • Soort procedure: openbare verkoopprocedure.
 • De minimale vraagprijs was € 275.000,00 kosten koper.

Zwaansteeg 11 en Oudegracht 229

Witte gevel van Zwaansteeg 11 en Oudegracht 229

Dit bijzondere Rijksmonument met royale buitenruimte ligt in hartje centrum van Utrecht naast Tivoli. Zwaansteeg 11 en Oudegracht 229 hebben in totaal een metrage van circa 784 m2 vloeroppervlak. Dit is verdeeld over:

 • de begane grond,
 • een 1e en een 2e verdieping,
 • een tussen verdieping bij Oudegracht 229
 • een 3e verdieping bij Zwaansteeg 11.

De totale oppervlakte van het perceel (pand met tuin)  is ca. 756 m2. 

Het in erfpacht uit te geven perceel grond met opstal(len) mag alleen gebruikt worden voor maatschappelijke doeleinden, de tuin en een vluchtroute voor Oudegracht 245 (Tivoli) te Utrecht.

 • De minimale vraagprijs was € 1.200.000,00 kosten koper.

Tolsteegsingel 55

Het object ligt op een levendige en geliefde locatie aan het begin van de Tolsteegsingel, hoek Ledig Erf, met vrij uitzicht over de Tolsteegsingel. Op loopafstand van de winkels, openbaar vervoer en hartje binnenstad!

Dit charmante hoekpand komt uit het jaar 1904. Het geheel bestaat uit een voor- en achterhuis met aparte ontsluiting. Door de vele raampartijen, zowel op de begane grond als op de verdiepingen, biedt de woning een lichte en ruime beleving.

 • Soort procedure: openbaar
 • De vraagprijs was € 325.000,00 kosten koper.

Hulp en contact Vastgoed

Telefoon

14 030

E-mail

vastgoedaanbod@utrecht.nl