Vastgoedaanbod Voormalige Ariënsschool, Duurstedelaan 24

Verkoop Duurstedelaan 24 - verkocht onder voorbehoud

Minimale inschrijfprijs: € 600.000 kosten koper

  • Dit bijzondere voormalige schoolgebouw (Ariënsschool) ligt in de wijk Hoograven.
  • Het bruto vloeroppervlakte van dit gebouw is ongeveer 677 m², verdeeld over 2 woonlagen. Het totale perceeloppervlakte is ongeveer 926 m².
  • Het gebouw is bestemd voor 2 tot 8 (eengezins)woningen/appartementen.
  • Eind 2016 is er reeds een openbare inschrijving voor de verkoop van de Duurstedelaan 24 geweest. Naast de beoordelingscriteria prijs en duurzaamheid is toen bij de inschrijving aangegeven dat het behoud van de karakteristiek van het gebouw belangrijk is. Dit is echter toen niet als beoordelingscriterium voor de verkoop opgenomen. Dit leidde tot een onduidelijke situatie voor zowel de beoordeling door de gemeente als voor de inschrijvers. Hierop heeft de gemeente besloten om de verkoopprocedure in te trekken. Bij deze herinschrijving wordt naast duurzaamheid en het financieel bod het karakteristiek van het gebouw in de beoordeling meegenomen.
  • Verkoop van de voormalige Ariënsschool gebeurt op basis van duurzaamheid (40%) en financieel bod (60%) en behoud van de karakteristiek van het gebouw (20%). Het gebouw wordt verkocht aan de Gegadigde  met de meeste punten hierop.

Uiterste datum indienen van inschrijvingen is maandag 25 september om 12.00 uur.

Contactinformatie

Punt Makelaars B.V.
Weerdsingel OZ 48
3514 AD  Utrecht
T 030 - 273 74 64
E naomi@puntmakelaars.nl

Hulp en contact Vastgoed

Telefoon

14 030

E-mail

vastgoedaanbod@utrecht.nl

Uw mening