Herstructurering Lage Weide

Lage Weide is dankzij de centrale ligging, multimodale ontsluiting en directe aansluiting op de A2 een aantrekkelijk bedrijventerrein. Hier vindt u dan ook verschillende soorten bedrijven: van logistiek tot bouwbedrijven en van groothandels tot ICT- en ontwerpbureaus.

Impuls Lage Weide

In 2016 is gemeente Utrecht samen met ILW en het bedrijfsleven gestart met 'Impuls Lage Weide'. Hiermee willen we met verschillende projecten het terrein nog beter op de kaart zetten. Ook willen we de werkgelegenheid stimuleren en de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven versterken. Het aantrekken van nieuwe bedrijven is 1 van de acties om de groei van de werkgelegenheid op het terrein te verbeteren.

Port of Utrecht

De binnenhaven van Lage Weide is een belangrijke economische motor van Utrecht. Het project 'Port of Utrecht' brengt de kansen en mogelijkheden in kaart voor het stimuleren, verbeteren en verduurzamen van het (multimodale) goederenvervoer, de haven en het spoor op Lage Weide.

Meer informatie

Industrievereniging Lage Weide (ILW) geeft meer informatie op lageweide.nl. Op duurzaamlageweide.nl leest u meer over de plannen om Lage Weide te verduurzamen.

Hulp en contact Economische zaken

Telefoon

14 030

E-mail

werkvooriedereen@utrecht.nl

Postadres

Postbus 8406, 3503 RK Utrecht

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag, 9.00 - 17.00 uur