Ondernemen Oudenrijn

Oudenrijn is een bedrijventerrein van ongeveer 74 hectare. Kenmerkend zijn de verschillende bedrijven: u vindt er bedrijven uit de handel, transport en industrie. Aan de N198 staan vrijstaande kantoren. Het terrein is goed bereikbaar dankzij de aansluiting op de A2 en de A12.

Het al ingevulde deel heeft een C-profiel (arbeidsextensief). Hier kunnen niet veel kantoren komen. Op het noordelijke deel van het bedrijfsterrein zijn 2 OV-verbindingen aangelegd. In 2014 heeft het terrein het Keurmerk Veilig Ondernemen behaald. Zie de website van de Bedrijvenkring Oudenrijn voor meer informatie.

In Oudenrijn mogen zich bedrijven vestigen die geen milieuvergunning hoeven te hebben. Bedrijven die dat wel verplicht zijn, mogen zich er ook vestigen, maar alleen tot en met milieucategorie 4.

Voor een goede invulling van het bedrijventerrein is een 'beeldkwaliteitsplan' opgesteld met stedenbouwkundige richtlijnen voor nieuwbouw.

Beschikbare kavels

Op het terrein zijn nog kavels beschikbaar van ongeveer 2.500 m2. Zie de pagina Leidsche Rijn/Ondernemen voor informatie over deze kavels. De gemeente Utrecht geeft de grond uit in erfpacht. De erfpachtcanon wordt eeuwigdurend afgekocht (vergelijkbaar met de koopsom van de grond bij volledig eigendom).

Hulp en contact Economische zaken

Telefoon

14 030

E-mail

ez@utrecht.nl

Postadres

Postbus 8406, 3503 RK Utrecht

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag, 9.00 - 17.00 uur