Werk en inkomen Aan het werk

Bent u werkloos en bent u op zoek naar werk? Of begint u net op de arbeidsmarkt en lukt het niet om aan het werk te komen? Wij geven u informatie en tips voor het vinden van een baan. Bent u werkgever of ondernemer? Informatie over (financiële) regelingen vindt u op Ondernemen.

Een uitkering en aan het werk gaan

Met een bijstandsuitkering overbrugt u de periode totdat u weer betaald werk hebt gevonden. Wat u zelf kunt doen en wat wij doen leest u op Bijstand en werken.

Inschrijven als werkzoekende of vacatures zoeken

Schrijf u in als werkzoekende bij het UWV. Het UWV helpt u bij het zoeken naar een baan. Op de website plaatst u uw cv en zoekt u vacatures. Ook vindt u hier tips voor solliciteren.

Kleding voor sollicitatiegesprek

Hebt u een minimuminkomen of uitkering en binnenkort een sollicitatiegesprek? Maak dan een afspraak bij Dress for Success om gratis een set nette kleding uit te zoeken.

Leren en werken in zorg en welzijn

Wilt u graag in de zorg werken? Bekijk dan vacatures en opleidingen in de zorg.

Nederlands leren om meer kans op werk te hebben

De kans is groter op het vinden van werk als u Nederlands spreekt. Kunt u dat nog niet goed genoeg? Leer dan de Nederlandse taal.

Vrijwilligerswerk zoeken

Wilt u vrijwilligerswerk doen? Bekijk hier vrijwilligersvacatures

Opleiding volgen om meer kans op werk te hebben

Werken met een arbeidsbeperking

Wilt u aan het werk en hebt u een arbeidsbeperking? Kijk dan op Werken met een arbeidsbeperking voor informatie over mogelijke ondersteuning.

Hulp en contact Werk en inkomen

Telefoon

030 – 286 52 11

Bereikbaar maandag t/m vrijdag
9.00 - 17.00 uur

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Alle contactinformatie