Werk en inkomen Evenement All you need is work

In december 2018 vindt in het stadskantoor het jaarlijkse evenement plaats voor werkzoekenden. Het evenement heet dit jaar ‘All you need is work’. Alles draait om het maken van de juiste match. Extra aandacht is er voor het (beter) leren van de Nederlandse taal met hulp van een taalmaatje.

Evenement All you need is work

Ontmoet werkgevers, volg gratis workshops, ga naar de cv dokter, of laat een mooie foto maken voor uw cv of LinkedIn.

  • Wanneer: 18, 19 en 20 december 2018
  • Waar: stadskantoor, Stadsplateau 1, Utrecht
  • Voor wie: inwoners op zoek naar werk

Wij organiseren het evenement samen met het WerkgeverServicepunt Utrecht-Midden.

Banenmarkt

Ieder dagdeel kunt u terecht bij een banenmarkt met werkgevers uit een bepaalde branche. U kunt vrij inlopen tijdens de openingstijden. Neem uw cv op papier mee naar de banenmarkt. Dan kunt u deze meteen kunt achterlaten bij de werkgever. Hebt u geen cv op papier? U kunt deze gratis uitprinten op de 2e etage van het stadskantoor.

Dinsdag 18 december

  • Detailhandel: van 09.00 uur tot 12.00 uur
  • Zorg: van 13.00 uur tot 16.00 uur

Woensdag 19 december

  • Zakelijke Dienstverlening: van 09.00 uur tot 12.00 uur
  • Horeca: van 13.00 uur tot 16.00 uur

Donderdag 20 december

  • Bouw, Techniek en Logistiek: van 9.00 uur tot 15.30 uur

Werken in de zorg

Bent u benieuwd of werken in de zorg bij u past? Op 18 december kunt een gratis gesprek krijgen met een loopbaancoach in het stadskantoor. Aanmelden hiervoor kan via secretariaat@utrechtzorg.net. Geef in de mail aan dat u op 18 december in het stadskantoor een gesprek wilt met een coach.

Wilt u voorlichting over leren en werken in de zorg? Meld u dan aan voor de voorlichtingsbijeenkomst op 18 december in het stadskantoor. De voorlichtingsbijeenkomst is van 13.30 uur tot 14.30 uur. Aanmelden kan via utrechtwerkt@utrecht.nl. Geef in de mail aan dat u voor de voorlichting komt op 18 december.

Gratis workshops

Wilt u zich (beter) kunt presenteren aan een werkgever? Kom dan langs voor de Pitch workshop! Deze workshop wordt op alle dagen gegeven. U hoeft zich hiervoor niet vooraf aan te melden. U kunt uw cv laten bekijken door onze cv-dokters en een professionele profielfoto laten maken door de fotograaf.

Sommige workshops zijn op uitnodiging. Dan hebt u hiervoor een brief van ons gekregen.

Taalmaatjes gezocht

Beheerst u de Nederlandse taal goed? En helpt u mensen graag op weg? Misschien wilt u taalmaatje worden. Dan helpt u iemand bij het (beter) leren van de Nederlandse taal. U kunt samen praten, lezen, televisie kijken, koffie of thee drinken, of bijvoorbeeld wandelen. Samen maakt u daar afspraken over. Uw maatje leert zo (beter) Nederlands. En u leert samen van elkaars cultuur.

Om u op weg te helpen krijgt u voordat u begint een training van de organisatie Taal Doet Meer. Deze training is 3 dagdelen.

U kunt zich tijdens het evenement aanmelden om taalmaatje te worden. Ook kunt u hier terecht voor meer informatie. Wilt u zich liever op een andere manier aanmelden, of meer weten? Mail dan naar taalmaatje@utrecht.nl

Hulp en contact Werk en inkomen

Telefoon

030 – 286 52 11

Bereikbaar maandag t/m vrijdag
9.00 - 17.00 uur

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Alle contactinformatie