Werk en inkomen Hulp of advies bij een laag inkomen

Hebt u een laag inkomen? Dan kunnen de gemeente en andere organisaties u helpen. Wilt u hulp of advies? U leest hieronder meer over hulp en advies bij een laag inkomen.

Persoonlijk gesprek over regelingen bij een laag inkomen

Wilt u graag een persoonlijk gesprek over regelingen bij een laag inkomen? Bij het Buurtteam bij u in de buurt kunt u terecht met vragen of problemen over geld, opvoeding, gezondheid en wonen.

U kunt voor informatie of advies ook een afspraak maken bij Werk en Inkomen. Lukt het u niet om de afspraak online te maken? Neem dan telefonisch contact op met ons op via 030 - 286 52 11.

Kijk op welke regelingen u recht hebt

Op de website Bereken uw recht kunt u eenvoudig nagaan op welke landelijke en Utrechtse regelingen u recht hebt.

Tips en hulp over geld en uw administratie

Hebt u financiële problemen? Kijk dan op www.geldwijzer030.nl wat u zelf kunt doen en hoe u hulp kunt vragen.

Bijeenkomst over geldzaken bij een verandering in uw leven

Hebt u te maken met een verandering in uw leven? Zoals een echtscheiding, ontslag, pensioen, arbeidsongeschiktheid, 18 jaar geworden, na het overlijden van een partner, of na een bijstandsuitkering? Dan kan uw inkomen veranderen of hebt u misschien extra kosten. Volg een gratis bijeenkomst bij U-centraal om grip te houden op uw financiën.

Radio Utrecht Sociaal

Gezondheid, geld, zorg, wonen. Belangrijke zaken met vaak moeilijke regels. In het radioprogramma Utrecht Sociaal wordt veel uitgelegd en geven wij antwoord op vragen. Van maandag tot en met donderdag om 21.00 uur op Bingo FM.

Hulp en contact Werk en inkomen

Telefoon

030 – 286 52 11

Bereikbaar maandag t/m vrijdag
9.00 - 17.00 uur

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Alle contactinformatie