Werk en inkomen Weekje weg

spelende kinderen

Hebt u een laag inkomen en bent u al jaren niet op zomervakantie geweest met uw kinderen? Met Weekje Weg kunt u met uw kinderen een week gratis in de zomer op vakantie. Dit is op een camping in Nederland.

De gemeente betaalt de vakantie. Als u komt om u in te schrijven betaalt u € 50 borg. Dit bedrag krijgt u op de eerste dag van de vakantie terug.

Waar gaat u naartoe?

De vakanties zijn in een vakantiepark in Blaricum. Hier zijn bossen en meren, maar ook het dorp Blaricum is vlakbij. Hier wonen veel bekende Nederlanders, misschien komt u er wel een tegen!

Op de camping verblijft u in een groot huis. Met uw gezin hebt u een eigen kamer. U wordt gehaald en gebracht. De bus vertrekt vanaf het winkelcentrum Overvecht.

Voor kinderen is er van alles te doen. Ze kunnen spelen, zwemmen, ravotten en vrienden maken. Er zijn gastouders op de camping aanwezig. U kunt samen dingen organiseren, zoals een kampvuur of een bonte avond met spelletjes waar u prijsjes kunt winnen. Zelf kunt u door het bos fietsen, lekker in de zon liggen, of wat u maar wilt. Het is uw vakantie.

Tijdens de vakantie wordt voor u gekookt. U kunt niet zelf koken.

Wie kan er mee?

  • U woont in de gemeente Utrecht. Ook Vleuten de Meern en Leidsche Rijn vallen hieronder.
  • U hebt een gezin of een eenoudergezin met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Voor kinderen ouder dan 12 jaar is deze vakantie niet zo leuk. Zij kunnen dan ook niet mee. Alleenstaanden kunnen helaas ook niet mee.
  • U hebt een U-pas.
  • U bent al een aantal jaar niet op vakantie geweest. 

Lijkt het u leuk om mee te gaan?

U kunt zich niet meer aanmelden voor de zomervakantie 2019. Eind januari of begin februari 2020 leest u op deze pagina hoe u zich kunt aanmelden voor de zomervakantie van 2020.

Hulp en contact Werk en inkomen

Telefoon

030 – 286 52 11

Bereikbaar maandag t/m vrijdag
9.00 - 12.30 uur en 13.15 - 17.00 uur

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Alle contactinformatie

Uw mening