Afval Het Nieuwe Inzamelen in Parkwijk Zuid

Inwoners van Parkwijk Zuid ontvangen tussen 4 en 8 december een kliko voor papier en karton en een kliko voor plastic, blik en pak. Als u een kliko voor groente-, fruit- en tuinafval hebt aangevraagd, dan ontvangt u die ook. Wij bezorgen de kliko’s bij u thuis. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven.

Wensen over kliko’s

Woont u in Parkwijk Zuid en wilt u een extra kliko voor papier en karton of een ander formaat kliko voor plastic, blik en pak? Hebt u toch geen kliko voor groente-, fruit- en tuinafval en wilt u er wel één? Of wilt u geen kliko’s ontvangen?

Dan kunt u zo snel mogelijk (tot en met 28 november) mailen naar ParkwijkZuidHNI@utrecht.nl of bellen naar 14030. Om uw gegevens goed te kunnen verwerken, hebben wij van u nodig:

  • Naam, straatnaam en huisnummer
  • E-mailadres en telefoonnummer
  • Welke kliko u wilt aanvragen, omruilen en/of afmelden
  • Vermeld als onderwerp “kliko” in uw e-mail

Hebt u uw wensen al kenbaar gemaakt? Dan hoeft u niet nog een keer te reageren.

Inzameldagen

Overzicht kliko’s en inzameldagen Het Nieuwe Inzamelen
AfvalKleur van de klikoInhoud, afmetingen (LxBxH in cm)InzamelenInzameldag
Groente-, fruit- en tuinafvalBruin140 liter, 54x47x105Elke weekMaandag
Plastic, blik en pakGrijs met oranje deksel240 liter, 72x58x107 (of 140 liter, 54x47x105)1 keer per 3 wekenVrijdag. Start op 15 december, vervolgens zaterdag 6 januari, vrijdag 26 januari.
Papier en kartonGrijs met blauw deksel140 liter, 54x47x1051 keer per 3 wekenVrijdag. Start op 22 december, vervolgens 12 januari.

Hulp en contact Het nieuwe inzamelen

Telefoon

14 030

E-mail

hetnieuweinzamelen@utrecht.nl