Leidsche Rijn Werkzaamheden en bouwprojecten in Grauwaart

Op deze pagina:

Nieuwbouw op Dirck Hoetweg 5

Op Dirck Hoetweg 5, in het oude Informatiecentrum Leidsche Rijn, zit nu een sportschool en kinderopvang. De eigenaar van het gebouw heeft nieuwbouwplannen en het pand wordt gesloopt. De sportschool en kinderopvang komen terug in het nieuwe pand. Er komen ook ongeveer 50 huurwoningen in. De plannen moeten nog verder worden uitgewerkt door de eigenaar, samen met buurtbewoners.

Inloopavond donderdag 31 januari

Donderdagavond 31 januari is er een inloopavond over de nieuwbouwplannen voor de Dirck Hoetweg 5. U kunt op deze avond de eerste ontwerp-ideeën inzien. Ook kunt u uw ideeën en vragen kwijt over bijvoorbeeld het groen, het parkeren en het verkeer. Uw opmerkingen en ideeën worden meegenomen bij de vervolgplannen. De ontwikkelaar is ook op zoek naar een klankbordgroep. Dit is een groep mensen die mag meedenken en meepraten bij het vervolg.

De inloopavond wordt georganiseerd door de ontwikkelaar. Er zijn ook medewerkers van de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Omwonenden ontvangen nog een uitnodiging van de ontwikkelaar.

Wanneer: Donderdagavond 31 januari 2019
Hoe laat: Tussen 19.00 en 21.00 uur
Waar: Castellum Hoge Woerd, Hoge Woerdplein 1 (in de Vicuszaal)

Documenten


Hulp en contact Opgave Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Telefoon

14 030

E-mail

leidscherijngroeit@utrecht.nl