Leidsche Rijn Meedoen aan ontwikkeling Zonnepark Haarrijnseplas

We willen dat inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern kunnen (mee-)investeren ín en profiteren ván de duurzame energie van het Zonnepark Haarrijnseplas. Hoe het zonnepark moet worden aangelegd, de wijze van beheer en het eigenaarschap liggen nog niet vast.  Als bewoner, organisatie of bedrijf uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern kunt u hierover meedenken.

Informatiebijeenkomsten: 1 op locatie en 1 online

Wilt u eerst meer weten over het plan voor een zonnepark op de Haarrijnseplas of hoe u aan dit project kunt deelnemen?  We organiseren 2 informatiebijeenkomsten: 1 op locatie en 1 online.

  • De live informatiebijeenkomst is op maandag 13 september van 19.30 uur tot 20.30 uur. Na aanmelding krijgt u begin september informatie over de locatie. Hierbij worden de coronamaatregelen gevolgd, zonodig vervalt deze bijeenkomst.
  • De onlinebijeenkomst is op dinsdag 14 september van 19.30 uur tot 20.30 uur. Na aanmelding krijgt u begin september de toegangscode om in te loggen op de onlinebijeenkomst.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomsten

Voor beide informatiebijeenkomsten kunt u zich aanmelden tot uiterlijk maandag 6 september 2021. Stuur een e-mail naar leidscherijngroeit@utrecht.nl met uw contactgegevens.

Direct aanmelden voor meedoen aan het project

Als u zich nu wil aanmelden voor deelname aan de voorbereidingen van het project, dan kunt u dat ook doen door een e-mail te sturen naar leidscherijngroeit@utrecht.nl of neem contact op met de gemeente Utrecht via telefoonnummer 14 030.

Gezonde stad

Voor meer informatie over hoe dit project bijdraagt aan gezond stedelijk leven kunt u hier verder lezen: Utrecht: gezonde stad van en voor iedereen. Of lees het Klimaatakkoord van Nederland.

Hulp en contact Leidsche Rijn groeit

Telefoon

14 030

E-mail

leidscherijngroeit@utrecht.nl