Leidsche Rijn Meedoen aan ontwikkeling Zonnepark Haarrijnseplas

We willen drijvende zonne-energie-eilanden mogelijk maken op de Haarrijnseplas. Als deze er komen, willen we dat iedereen in Utrecht kan (mee-)investeren ín en profiteren ván de duurzame energie van het Zonnepark Haarrijnseplas. Hoe het zonnepark moet worden aangelegd, de wijze van beheer en het eigenaarschap liggen nog niet vast. Als bewoner, organisatie of bedrijf kunt u hierover meedenken.

Informatiebijeenkomst 14 september

De gemeente heeft op 14 september een informatiebijenkomst georganiseerd. Kon u hier niet bij zijn en wilt u wel de presentatie en het verslag ontvangen? Stuur dan een e-mail naar leidscherijngroeit@utrecht.nl, dan krijgt u het verslag uiterlijk 16 oktober toegemaild.

Vragen of meedoen?

Hebt u vragen of wilt u meedoen aan het zonnepanelenproject op de Haarrijnseplas? Stuur dan een e-mail naar leidscherijngroeit@utrecht.nl of bel ons via telefoonnummer 14 030.

Gezonde stad

Voor meer informatie over hoe dit project bijdraagt aan gezond stedelijk leven kunt u hier verder lezen: Utrecht: gezonde stad van en voor iedereen. Of lees het Klimaatakkoord van Nederland.

Hulp en contact Leidsche Rijn groeit

Telefoon

14 030

E-mail

leidscherijngroeit@utrecht.nl