Leidsche Rijn Interactieve plankaart Leidsche Rijn Centrum

Bekijk de interactieve plankaart om de plannen en voortgang van de ontwikkeling van Leidsche Rijn Centrum te zien.

Welke kaarten vindt u in de interactieve plankaart?

Samenvatting per tabblad
Pagina/tabbladSamenvatting
1. StartEerste pagina van de interactieve plankaart van Leidsche Rijn Centrum.
2. Voorlichtingstekening  Voorlichtingstekening van Leidsche Rijn Centrum. Hierop staan alle projecten met projectnamen en de inrichting van de openbare ruimte.
3. Groenstructuur  Groenstructuur van Leidsche Rijn Centrum op een luchtfoto.
4. ProgrammaWelke kavel heeft welk programma in Leidsche Rijn Centrum: de kantoren, detailhandel, horeca, hotels, maatschappelijke ruimtes, woningbouw, en meer.
5. Programma - kantoren Alle kavels met kantoren in Leidsche Rijn Centrum.
6. Programma - detailhandel/centrumfunctiesAlle kavels met detailhandel, horeca, en andere commerciële voorzieningen in Leidsche Rijn Centrum.
7. Programma - cultuurasCultuuras in Leidsche Rijn Centrum weergegeven. De ‘cultuuras’ is een plek met functies voor cultuur, ontspanning en horeca. De as loopt van Leidsche Rijn Centrum Zuid, via Leidsche Rijn Centrum Kern naar Leidsche Rijn Centrum Oost.
8. Programma - maatschappelijke voorzieningenAlle kavels met maatschappelijke ruimte, onderwijslocaties, het wijkbureau en bibliotheek, gezondheidscentrum en het dienstgebouw van de A2 en de Stadsbaantunnel in Leidsche Rijn Centrum.
9. Programma - wonenAlle kavels waar woningbouw komt in Leidsche Rijn Centrum.
10. Infrastructuur (fasering) - huidige situatieAlle verkeersstromen in de huidige situatie in Leidsche Rijn Centrum voor fiets, auto en bus. Ook staan op deze kaart parkeerplaatsen en bushaltes.
11. Infrastructuur (fasering) - eindsituatieAlle verkeersstromen in de eindsituatie in Leidsche Rijn Centrum voor fiets, auto en bus. Ook staan op deze kaart parkeerplaatsen en bushaltes.
12. Infrastructuur (eindsituatie)Alle verkeersstromen in de eindsituatie in Leidsche Rijn Centrum voor fiets, auto en bus. Ook staan op deze kaart parkeerplaatsen en bushaltes.
13. Infrastructuur (eindsituatie) - busBusroutes in Leidsche Rijn Centrum, in de eindsituatie.
14. Infrastructuur (eindsituatie) - autoAutoroutes in Leidsche Rijn Centrum, in de eindsituatie.
15. Infrastructuur (eindsituatie) - fietsDe hoofdfietsroutes, overige fietsroutes en het voetgangersgebied in Leidsche Rijn Centrum, in de eindsituatie.
16. Infrastructuur (eindsituatie) - parkerenAlle parkeervoorzieningen en waar betaald parkeren is in Leidsche Rijn Centrum, in de eindsituatie.
17. In ontwerp, in aanbouwWelke kavel is in aanbouw en welke kavel is opgeleverd in Leidsche Rijn Centrum.
18. Beschikbare kavelsWelke kavels zijn in Leidsche Rijn Centrum beschikbaar, in lopende onderhandeling, uitgegeven of gerealiseerd.
19. ArchitectenWelke architect is per kavel in Leidsche Rijn bij het project betrokken.
20. Foto’s afgeronde projectenLaatste pagina. Foto’s van afgeronde projecten: de bioscoop, het Berlijnplein, Het Gebouw, het station, Capgemini, een scholencluster en het Brusselplein.

Hulp en contact Project Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Telefoon

14 030

E-mail

leidscherijngroeit@utrecht.nl