Leidsche Rijn Ontwikkelen 200 huurappartementen in Leidsche Rijn Centrum

Bent u ontwikkelaar? Dan kunt u zich inschrijven voor de voorselectie van de bouwkavels G11 en G12 in Leidsche Rijn Centrum. Het gaat om ongeveer 200 appartementen voor middenhuur en sociale huur. Een deel van de woningen is bedoeld voor specifieke doelgroepen.

Waar liggen de kavels?

De kavels G11 en G12 liggen op een centrale plek in Leidsche Rijn Centrum, naast het Berlijnplein en tussen de bioscoop Pathé en de nieuw te bouwen middelbare school. Op bouwveld G12 ligt nu nog een deel van de parkeerplekken van de bioscoop.

Wat moet er komen?

Op bouwkavels G11 en G12 kunnen ongeveer 200 appartementen gebouwd worden voor middenhuur en sociale huur. Met deze ontwikkeling willen we woningen bouwen voor onder andere mensen die vallen binnen de doelgroep die uitstroomt uit de maatschappelijke opvang, beschermd wonen en de doelgroep Beschermd Thuis. Meer informatie hierover staat in het inschrijfformulier.

Inschrijven voor 30 januari 2020

Inschrijven kan tot en met 30 januari 2020, voor 12.00 uur. Download via onderstaande link het inschrijvingsformulier en de bijlagen.

Download het inschrijfformulier (pdf, 430 kB)

Bijlage

Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum is het nieuwe stadshart van Leidsche Rijn. Een levendig centrum waar men alles vindt wat een stadscentrum aantrekkelijk maakt. Het ligt centraal, met een eigen NS-station en busstation. In het centrum komt naast woningen ook veel cultuur, horeca en winkels.

Lees meer over Leidsche Rijn Centrum

Hulp en contact Opgave Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Telefoon

14 030

E-mail

leidscherijngroeit@utrecht.nl

 

 

Uw mening