Leidsche Rijn Ontwikkelen huurappartementen in Leidsche Rijn Centrum

Bent u ontwikkelaar? Dan kunt u zich inschrijven voor de voorselectie voor bouwkavel E5 in Leidsche Rijn Centrum. Het gaat om ongeveer 110 appartementen voor de doelgroep ouderen.

Waar ligt de kavel?

Kavel E5 ligt centraal in Leidsche Rijn Centrum. De kavel is tegenover de bioscoop Pathé, met het Berlijnplein ertussen, en naast de cultuurkavel RAUM.

Wat moet er komen?

Op kavel E5 kunnen ongeveer 110 appartementen gebouwd worden, gericht op de doelgroep ouderen (55+). De appartementen worden verdeeld in een derde sociale huur, een derde middenhuur en een derde vrije sectorhuur. Het wordt een gesloten bouwblok met een gemeenschappelijk binnenterrein, en parkeervoorziening onder de grond.

Inschrijven voor 30 januari 2020

Inschrijven kan tot en met 30 januari 2020, voor 12.00 uur. Download via onderstaande link het inschrijvingsformulier en de bijlagen.

Download het inschrijfformulier (pdf, 475 kB)

Bijlagen

Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum is het nieuwe stadshart van Leidsche Rijn. Een levendig centrum waar men alles vindt wat een stadscentrum aantrekkelijk maakt. Leidsche Rijn Centrum ligt centraal, met een eigen NS-station en busstation. Leidsche Rijn Centrum krijgt naast woningen ook veel cultuur, horeca en winkels.

Lees meer over Leidsche Rijn Centrum

Hulp en contact Opgave Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Telefoon

14 030

E-mail

leidscherijngroeit@utrecht.nl

 

 

Uw mening