Leidsche Rijn Ontwikkelen koopwoningen in Leidsche Rijn Centrum Oost

Bent u ontwikkelaar? Dan kunt u zich inschrijven voor de voorselectie voor 4 bouwkavels in Leidsche Rijn Centrum Oost. Het gaat om kavel G13, H8a, F11a en G15a met ongeveer 200 koopwoningen in verschillende prijscategorieën.

Waar liggen de kavels?

De 4 bouwkavels liggen in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. Het is op loopafstand van het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum, de bioscoop Pathé en het Amsterdam-Rijnkanaal. De buurt heet Leidsche Rijn Centrum Oost, en krijgt een echt stads karakter met appartementengebouwen en veel cultuur, ontspanning en horeca.

Wat moet er komen?

Op de 4 bouwkavels kunnen in totaal ongeveer 200 koopwoningen gebouwd worden. De woningen zijn een mix van appartementen en eengezinswoningen in verschillende prijscategorieën. De gebouwen moeten aansluiten op de andere gebouwen die in Leidsche Rijn Centrum Oost worden gebouwd.

Inschrijven voor 24 maart 2020

Inschrijven kan tot en met 24 maart 2020, voor 12.00 uur.

Schrijf u in (pdf, 213 kB)

Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum is het nieuwe stadshart van Leidsche Rijn. Een levendig centrum waar men alles vindt wat een stadscentrum aantrekkelijk maakt. Leidsche Rijn Centrum ligt centraal, met een eigen NS-station en busstation. Leidsche Rijn Centrum krijgt naast woningen ook veel cultuur, horeca en winkels.

Lees meer over Leidsche Rijn Centrum

Hulp en contact Opgave Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Telefoon

14 030

E-mail

leidscherijngroeit@utrecht.nl

 

 

Uw mening