Leidsche Rijn Start voorselectie hoogbouwkavel

Bent u ontwikkelaar? U kunt zich inschrijven voor de voorselectie van de hoogbouwkavel in Leidsche Rijn Centrum Noord. Er mag tot maximaal 140 meter hoog gebouwd worden en er moeten 800 tot 1200 appartementen komen.

Waar ligt de kavel

De kavel in Leidsche Rijn Centrum Noord, naast het NS-station Utrecht Leidsche Rijn en de rijksweg A2, vlakbij het Antoniusziekenhuis en The Wall.
Klik voor vergroting

U krijgt als ontwikkelaar de kans om met een vernieuwend en ambitieus plan te komen voor de kavel in Leidsche Rijn Centrum Noord, naast het NS-station Utrecht Leidsche Rijn en de rijksweg A2, vlakbij het Antoniusziekenhuis en The Wall.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een slagvaardige samenwerkingspartner. Bij voorkeur een combinatie van partijen die kunnen instaan voor de ontwikkeling, realisatie, eigendom en exploitatie van het vastgoed. Een partner die kan zorgen voor een levendige en toekomstbestendige invulling van de kavel.

Selectieprocedure

Lees eerst de procesbrief (pdf, 370 kB) en de selectiestukken (pdf, 1,5 MB) om een goed beeld te krijgen van de selectieprocedure.

Inschrijven voor 17 mei 2018

Bent u ontwikkelaar of een andere professioneel ontwikkelende partij? En hebt u interesse? Stuur dan uiterlijk 17 mei 2018 voor 12.00 uur het inschrijfformulier op.

Schrijf u in voor 17 mei 2018

Bijeenkomst 12 april 2018

Op donderdagavond 12 april was er een bijeenkomst voor bewoners. Zij mochten hun wensen en ideeën over de hoogbouwkavel vertellen. De uitkomsten van de bijeenkomst nemen we mee bij het kiezen van de ontwikkelende partij. 

Bekijk de presentatie van deze bijeenkomst (pdf, 2,7 MB)

Presentatie over geluid 6 april 2018

Op vrijdag 6 april gaf de gemeente een presentatie over de wet Geluidhinder. We vertelden meer over de locatie van de hoogbouwkavel en marktpartijen konden vragen stellen.
Bekijk de presentatie van deze bijeenkomst (pdf, 1,5 MB)

Hulp en contact Economische zaken

Telefoon

030 – 286 02 29

E-mail

hoogbouwleidscherijn@utrecht.nl

Postadres

Postbus 8406, 3503 RK Utrecht

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag, 9.00 - 17.00 uur