Rotsoord Nieuwe inrichting openbare ruimte Rotsoord

We gaan de openbare ruimte Rotsoord opnieuw inrichten. Het Integraal Plan van Eisen en Functioneel Ontwerp (IPvE/FO) is klaar.

Wat gaan we doen?

Het inrichtingsplan van Rotsoord heeft als een doel een prettig verblijfsgebied te maken van Rotsoord met meer groen. Om dat te bereiken:

  • halen we parkeerplaatsen weg
  • verplaatsen we fietsparkeerplekken
  • richten we de openbare ruimte opnieuw in

Het plan heeft ook gevolgen voor laden en lossen. Naast bewoners en omwonenden zijn diverse ondernemers betrokken. We hopen samen met de Vaartsche Rijn Ondernemersvereniging alle ondernemers te bereiken. Hierdoor hopen we voldoende rekening te houden met de bereikbaarheid van bedrijven en instellingen met de uitvoering van de plannen.

Fase 1: inrichting openbare ruimte De Helling

Fase 1 van het plan voeren we eerder uit. Fase 1 is de nieuwe inrichting van de openbare ruimte van De Helling. De openbare ruimte loopt  langs het toekomstige Hotel Moxy en poppodium De Helling tot aan de Briljantlaan. Dit doen we zodat de straat De Helling klaar is voor de afronding van de bouw van het Moxy hotel, begin 2021.

Planning
WanneerWat
medio 2020 - begin 2021Uitvoeren nieuwe inrichting openbare ruimte (fase 1)

Wat hebben we gedaan?

Tussen februari en oktober 2019 zijn er 5 bewonersavonden geweest over de inrichting openbare ruimte. We hebben idee├źn opgehaald en deze daarna samen met bewoners, ondernemers en belangstellenden verder uitgewerkt.

Hulp en contact Rotsoord

Telefoon

14 030

E-mail

rotsoord@utrecht.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur

Bezoekadres

't Goylaan 75, Utrecht

Postadres

Postbus 8395, 3503 RJ Utrecht