Bouwprojecten Stationsgebied

De gemeente Utrecht werkt samen met Prorail, NS, Klépierre en Jaarbeurs aan een nieuw Stationsgebied, dat samen met de oude binnenstad straks het centrum van Utrecht vormt.

Op de website van de samenwerkende partners in het Stationsgebied, www.cu2030.nl, kunt u alle informatie actuele en achtergrondinformatie over het project Stationsgebied vinden.

De plannen voor het Stationsgebied bestaan uit verschillende deelprojecten. Hieronder een greep uit de projecten. Kijk voor een geheel overzicht van alle deelprojecten en de bijbehorende ontwerpen op de projectenkaart.

Bent u op zoek naar een rapport, visiedocument, plan of ander belangrijk document over het Stationsgebied? Kijk dan op de CU-site voor algemene en basisdocumenten. Voor wat meer specifieke documenten, bijvoorbeeld een rapport over archeologie of duurzaamheid, ga naar Documenten op thema of project. Oude documenten zoals nieuwsbrieven, ontwikkelovereenkomsten, intentieovereenkomsten en verslagen van bijeenkomsten kunt u opvragen via stationsgebied@utrecht.nl.

Wilt u contact opnemen over het Stationsgebied, kijk dan op www.cu2030.nl/contact.

Japser & Sasmita, kinderen voor CU2030