Ontwikkeling kantoorkavel W4 in Leidsche Rijn Centrum

Bent u een professionele ontwikkelaar en hebt u ruime ervaring in de ontwikkeling van kantoorgebouwen? Schrijf u dan uiterlijk 23 januari 2023 in voor de voorselectie van bouwkavel W4 in Leidsche Rijn Centrum Noord.

Waar ligt het bouwveld?

Bouwkavel W4 is gelegen in de strook langs de snelweg A2. Dat is ten noorden van het station Utrecht Leidsche Rijn, dat op loopafstand ligt. In dezelfde strook is het kantoor van Capgemini en het kantoorgebouw Helix gebouwd (kavels W1 en W2). Kavel W3 is in ontwikkeling en de start van de bouw is naar verwachting midden 2023.

Op de kaart met bouwvelden en overzichtsfoto vindt u de plaats van de te ontwikkelen kavel W4 (2.450 m2).

Wat komt er?

Op de kavel kan tussen de 9.000 en 11.000 m2 bruto vloeroppervlakte worden waargemaakt. Bij de keuze voor een ontwikkelaar beoordelen we de inzendingen. Dat doen we op onder andere kwaliteit, duurzaamheid en grondprijs. Bij duurzaam bouwen ligt de aandacht op circulair bouwen, natuurvriendelijk bouwen en duurzame mobiliteit. Dit staat beschreven in onze Ruimtelijke Strategie Utrecht 2040.

Inschrijven kan tot uiterlijk 23 januari 2023

Als u interesse hebt om hier te ontwikkelen, dan kunt vanaf 30 november 2022 inschrijven met het inschrijfformulier. Daar staat meer informatie over de voorwaarden en aanleveren.

Download het inschrijfformulier (pdf, 259 kB)

De stedenbouwkundige strategiekaart en het matenplan zijn op verzoek beschikbaar. Gebruik de contactgegevens uit het inschrijfformulier om deze aan te vragen.

Hulp en contact Leidsche Rijn groeit

Telefoon

14 030

E-mail

leidscherijngroeit@utrecht.nl