Vrije kavels Terwijde, KubusEiland, kavel 39

Uw eigen woning (laten) ontwerpen op het KubusEiland in Terwijde? Dit is uw kans om op deze unieke plek te wonen! We verkopen hier de laatste kavel.

Verkoop kavel

De inschrijving voor de zelfbouwkavel start op maandag 17 oktober 2022 om 9.00 uur. U kunt zich inschrijven tot en met maandag 7 november 2022, 9.00 uur. Inschrijven kan via deze website. Zorg dat u goed op de hoogte bent van de kosten en regels van de kavel. De informatie vindt u op onze webpagina's.

Lees meer over het inschrijven voor een zelfbouwkavel

 

Waar ligt de kavel?

Het KubusEiland is een bijzonder eiland in de buurt Terwijde, vlakbij het Sint Antonius Ziekenhuis. Op dit eiland staan kubusvormige vrijstaande woningen. Kavel 39 is de laatste kavel op dit eiland waar nog geen huis staat. De kavel ligt aan de Sigmund Rombergstraat, aan de zuidkant van het eiland aan het water. De kavel wordt nu nog gebruikt als een tijdelijke bouwroute.

Voorlichtingstekening

Van dit gebied hebben wij een voorlichtingstekening gemaakt. Op de tekening staat hoe het gebied eruit ziet en er eruit gaat zien. De tekening bevat heel veel informatie. Daarom is het niet altijd toegankelijk voor mensen met een beperking. Kunt u de tekeningen niet (goed) zien of begrijpt u het niet? Neem dan contact op met het e-mailadres onderaan deze pagina.

Download de voorlichtingstekening van Terwijde (pdf, 5.4 MB)

Kavelprijs en oppervlakte

De kavel is 390 m2 groot en kost € 298.350 (prijspeil 1 januari 2022).

De prijs is geldig vanaf 1 oktober 2022 en inclusief 21% btw, exclusief index en bijkomende kosten. De kavelprijs wordt geïndexeerd met 2% per jaar vanaf 1 oktober 2022. De opgegeven kavelgrootte is indicatief. De definitieve kavelgrootte wordt bepaald aan de hand van de kadastrale inmeting na oplevering van de woning. Houd naast de kavelprijs rekening met de bouwkosten (€ 900 tot € 1.000 per m3), ongeveer 10% ontwerp- en advieskosten en overige bijkomende kosten.

Regels voor de kavel

Als u een huis bouwt op Kubuseiland moet u rekening houden met een aantal regels.

Lees meer over de regels

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over de verkoop? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Hulp en contact vrije kavels