Energie Overvecht-Noord aardgasvrij

We onderzoeken hoe Overvecht-Noord aardgasvrij kan worden. Hiermee zetten we de eerste grote stap om Utrecht aardgasvrij te maken.

Buurtgesprekken

In juni en juli 2019 organiseerden de samenwerkende partijen buurtgesprekken. De verslagen van deze bijeenkomsten vindt u binnenkort op deze pagina. Hieronder vindt u de verslagen van 3 buurtgesprekken, die begin 2019 plaatsvonden.

Wat wordt komend jaar gedaan?

  • Tot aan de zomer kunt u aangeven wat uw wensen zijn voor een warmteoplossing die voor aardgas in de plaats komt. Om uw wensen op te halen, organiseren we de komende maanden opnieuw gesprekken met huiseigenaren. We nodigen u uit voor deze bijeenkomsten.
  • In de tweede helft van het jaar brengen we de verschillende warmteoplossingen in beeld. We achterhalen welke oplossing in welk deel van de wijk het beste past. Hier willen we bewoners actief bij betrekken.
  • Eind 2019 presenteren we u de verschillende warmteoplossingen. We laten ook weten waarom bepaalde oplossingen niet mogelijk of gewenst zijn in Overvecht-Noord. U hoeft dan nog geen keuze te maken.
  • De gemeenteraad neemt in 2020 een besluit over de warmteoplossing(en) in Overvecht-Noord. Hierbij wordt zo goed mogelijk rekening gehouden met de wensen van bewoners en andere belanghebbenden.

We denken dat we u op z’n vroegst vanaf 2022 een aanbod voor een alternatieve warmteoplossing kunnen doen. Meer weten? Bekijk de infographic Overvecht-Noord aardgasvrij (pdf, 3,83 MB)

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief Overvecht-Noord aardgasvrij.

Aanmelden nieuwsbrief 

Hulp en contact Energie

Telefoon

14 030

E-mail

energie@utrecht.nl

Twitter

@Energie030

Nieuwsbrief

Aanmelden